این شما و این جامع ترین و کامل ترین پست درباره انواع برنج در ایران و جهان! برخی از شما همیشه درباره انواع برنج درجه یک خارجی و ایرانی از ما سوال میکنید که واقعا جواب دادن به آنها در کامنت یا تلفن یا حضوری، امکانپذیر نیست. برای همین تصمیم گرفتیم یک پست برای شما بنویسیم و در آن، تمامی بهترین برنج های جهان و مخصوصا ایران را به شما معرفی کنیم.

اگر شما هم میخواهید با انواع برنجها آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم که حتما این پست از فروشگاه خرید برنج را تا انتها مطالعه کنید و اگر هر سوالی درباره این محتوا داشتید، برای ما کامنت بگذارید.

اگر حوصله مطالعه پست را ندارید، پادکست زیر را گوش کنید

لیست انواع برنج

لیست انواع برنج
اگر با انواع برنج های خارجی و ایرانی آشنا نیستید، پس این لیست را مطالعه کنید.

وقتی که ما درباره انواع برنج صحبت میکنید، میتوانیم آنها را به دو دسته تقسیم کنیم که یکی انواع برنج ایرانی است و یکی هم انواع برنج خارجی. برای همین بهتر است که ادامه توضیحات را به دو بخش مختلف تقسیم کنیم و به معرفی هر کدام از آنها بپردازیم. البته به دنبال بهترین برنج ایرانی هستید، پیشنهاد میکنم که پست مربوطه آن را در سایت خرید برنج، مطالعه کنید.

اسم انواع برنج ایرانی

تقاضا در خرید برنج ایرانی نه تنها در ایران، بلکه در کل جهان زیاد است؛ چون ایران، بهترین و باکیفیت ترین برنج ها را تولید میکند که همیشه جزو بهترین ها در جهان است. به طوریکه حتی در رستوران های مطرح جهانی هم از برنج های کشور ایران استفاده میشود. هرچند لیست انواع برنج های ایرانی، بسیار بیشتر از این مواردی است که در ادامه به شما معرفی میکنم. برای همین ما صرفا فقط بهترین ها را به شما معرفی میکنیم:

1. برنج هاشمی

برنج هاشمی
برنج هاشمی، پرفروشترین نوع برنج در ایران است.

در بین تمامی برنج هایی که در شالیزارهای ایران کشت میشود، هیچ کدام از آنها به اندازه خرید برنج هاشمی تقاضا ندارند. چون عطر و طعمی که این برنج دارد، در کمتر برنج ایرانی پیدا میشود. ولی ویژگی های این برنج، فقط محدود به عطر و طعم آن نمیشود!

این برنج جزو برنج های قد بلند به شمار میرود که همین موضوع باعث شده تا جزو انواع برنج مجلسی هم قرار بگیرد. از سمت دیگر، نرمی بعد از پخت دارد که یعنی تا چندین ساعت بعد از پخته شدن هم، حالت نرم خودش را حفظ میکند.

بهترین نوع این برنج در استان گیلان و مخصوصا منطقه آستان اشرفیه کشت میشود. ولی برنج های هاشمی کشت شده در شهر فریدونکنار مازندران هم کیفیت فوق العاده ای دارند.

البته که انواع برنج هاشمی وجود دارد که هر کدام از آنها هم میتوانند ویژگی های متفاوتی نسبت به یکدیگر داشته باشند.

2. برنج طارم

برنج طارم
برنج طارم در کنار برنج هاشمی، بهترین برنج در ایران است که در مازندران و گیلان کشت میشود.

شماره دو لیست نام انواع برنج ایرانی مربوط به برنج طارم میشود. اگر بخواهیم که فقط یک برنج را با برنج هاشمی مقایسه کنیم، قطعا برنج طارم است. حتی تقاضا خرید برنج طارم اگر بیشتر از برنج هاشمی نباشد، قطعا کمتر هم نیست. برنج های طارم هم به مانند هاشمی، دانه بلند، معطر، خوش پخت و باکیفیت هستند. برنج های طارم هم همانطور که از اسم آن پیداست، اولین بار در یک شهر با نام طارم (در استان زنجان) کشت شدند. ولی امروزه، بهتر نوع برنج طارم در استان مازندران و گیلان کشت میشود.

برنج های طارم هم دارای انواع مختلفی هستند که برخی از آنها عبارتند از طارم رشتی، طارم امیری، طارم فریدونکنار، طارم دیلمان، اهلمی طارم، سنگ طارم، موسی طارم و ….

ولی جالب است بدانید که این اسم هایی گه گفتیم، جزو برنج های طارم پرفروش نیستند. بلکه پرفروشترین آنها عبارتند از: طارم محلی، برنج طارم هاشمی و طارم امراللهی.

برنج طارم، بهترین برنج فریدونکنار است که یعنی بهترین کیفیت برنج طارم برای زمانی است که در شهر فریدونکنار مازندران، کشت شده باشد.

3. برنج علی کاظمی

برنج علی کاظمی
این برنج اولین بار در فومن گیلان و توسط شخصی با همین اسم، کشف شد.

یکی دیگر از اسم برنج های ایرانی، برنج علی کاظمی است که جزو انواع برنج شمال به شمار میرود و اولین بار در استان گیلان (شهر فومن) و توسط یک کشاورزی با همین اسم، کشف شد و سپس به کل مناطق گیلان هم پخش شد. برنج علی کاظمی به مانند دو برنج قبلی، محبوب نیست. ولی باز هم طرفداران خاص خودش را دارد و تقاضا نسبتا بالایی دارد.

دانه های این برنج، کمی از برنج طارم و هاشمی کوتاه تر است. ولی پخت فوق العاده ای دارد؛ البته که قیمت آن هم در مقایسه با دو برنج قبلی، کمتر است که همین موضوع هم تاثیر خوبی بر روی افزایش تقاضا این برنج گذاشته.

همچنین خیلی ها هم برنج علی کاظمی را با برنج هاشمی مقایسه میکنند؛ برای همین ما یک پستی با موضوع برنج علی کاظمی بهتره یا هاشمی در سایت نوشتیم که میتوانید آن را مطالعه کنید.

4. برنج صدری

برنج صدری

برنج صدری هم جزو انواع برنج درجه یک شمال است که معمولا هم در استان گیلان کشت میشود. درواقع بهترین نوع این برنج، در استان گیلان است و نمونه هایی که از آن در استان مازندران کشت میشود، کیفیت لازم را ندارند.

برنج صدری جزو برنج های دانه بلند است؛ به طوریکه بعد از پخت، قد دانه های آن به 16 میلیمتر هم ممکن است برسد. همچنین طعم و عطر این برنج هم فوق العاده است. این برنج میتواند برای افرادی که سخت پسند هستند، یک گزینه مناسب به شمار برود. چون علاوه بر این ویژگی هایی که گفتیم، رنگ آن هم سفید مایل به کرم است که باعث شده تا زیبایی منحصربفردی داشته باشد.

برنج های صدری هم به مانند طارم، به انواع مختلفی تقسیم میشوند که برخی از انواع آنها عبارتند از:

  • صدری هاشمی (برای کسب اطلاعات بیشتر، پست برنج صدری هاشمی چیست را بخوانید.)
  • صدری دم سیاه
  • حسن سرایی
  • صدری دم زرد
  • صدری دم قرمز
  • و ….

5. برنج شیرودی

برنج شیرودی
برنج شیرودی از محصولات پرمحصول است که در شالیزارهای استان مازندران کشت میشود.

یکی دیگر از انواع برنج درجه یک ایرانی، برنج شیرودی است که در مناطق مازندران و گیلان کشت میشود. این برنج هم ویژگی های خاص خودش را دارد؛ ولی در مقایسه با برنج های هاشمی و طارم، درای ری و عطر کمتری است. همچنین چند ساعت بعد از پخت، نرمی خودش را از دست میدهد.

ولی قیمت مقرون بصرفه ای دارد که باعث شده تا یک گزینه مناسب برای رستوران، نذری، مساجد، دانشگاه و … باشد. برای مشاهده لیست قیمت و خرید، به صفحه خرید برنج شیرودی در سایت ما مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: برنج شیرودی مال کجاست

6. برنج قهوه ای

برنج قهوه ای
برنج قهوه ای معمولا توسط ورزشکاران استفاده میشود و به لاغری و تناسب اندام، کمک زیادی میکند.

برنج های قهوه ای درواقع همان انواع دیگر برنج های سفید هستند؛ فقط با این تفاوت که همچنان لایه های گیاهی از روی برنج، جدا نشدند. اگر هم یک بار این برنج را تست کرده باشید، متوجه طعم فندقی این برنج میشوید که دلیل آن هم به خاطر وجود همین لایه های گیاهی است.

همین لایه هایی گیاهی، باعث شدند که ماندگاری و مقاومت برنج هم بیشتر شود؛ البته که طعم و عطر این برنج، فوق العاده است و تفاوتی با دیگر انواع برنج های درجه یک ایرانی ندارد. برای خرید برنج قهوه ای میتوانید از سایت ما اقدام کنید. البته برنج های قهوه ای هم دارای انواع مختلفی هستند که در پست انواع برنج قهوه ای به صورت کامل درباره این موضوع صحبت کردیم.

7. برنج فجر

برنج فجر
فجر هم به مانند شیرودی، برنج پرمحصول است و ویژگی های مشابهی دارد.

برنج فجر یکی دیگر از برنج های درجه یک شمال کشور به شمار میرود که ویژگی های آن به مانند برنج شیرودی است. ولی در مقایسه به برنج شیرودی، عطر بیشتری دارد. برای خرید برنج فجر میتوانید از فروشگاه خرید برنج اقدام کنید.

8. برنج دم سیاه

برنج دم سیاه

شماره 8 لیست انواع برنج مربوط به برنج دم سیاه میشود که یکی از باکیفیت ترین و مرغوب ترین برنج های ایرانی است. عطر، طعم و همچنین اندازه این برنج را میتوان به برنج های درجه یک مثل هاشمی و طارم مقایسه کرد. خرید برنج دم سیاه معمولا تقاضا کمتری در مقایسه با دیگر انواع برنج های درجه یک شمال دارد. ولی باز هم طرفداران خاص خودش را دارد.

ویژگی های زیاد برنج دم سیاه باعث شده تا جزو بهترین برنج های ایران، گیلان و بهترین برنج شمال قرار بگیرد.

9. برنج کشت دوم

برنج کشت دوم

برنج کشت دوم درواقع همان دیگر انواع برنج ها هستند؛ با این تفاوت که کشاورز پس از برداشت، مجددا برای کشت برنج، اقدام میکند و برای همین به آن، کشت دوم گفته میشود. برنج های کشت دوم، معمولا کیفیت های بیشتری در مقایسه با کشت اول دارد. برای مثال برنج هاشمی کشت اول، همه ویژگی های لازم به عنوان یک برنج مناسب را دارد، ولی باز هم نوع کشت دوم برنج هاشمی، یک چیز دیگر است.

ولی خب هر برنجی را هم ارزش ندارد که کشت دوم آن را انجام دهند. برای مثال، برنج شیرودی با اینکه یک برنج با کیفیت است، ولی واقعا ارزشش را ندارد که کشاورز وقت خودش را صرف کشت دوم آن کند. اگر قصد خرید برنج کشت دوم را دارید، میتوانید از بخش محصولات فروشگاه ما اقدام کنید.

10. برنج دودی

برنج دودی
برنج های دودی دارای عطر و طعم متفاوتی نسبت به دیگر انواع برنج ها دارند.

اگر فیلم های تاریخی را مشاهده کنید، میبینید که مردم برای اینکه زمان ماندگاری یک مواد غذایی مثل گوشت را زیاد کنند، آن را دودی میکردند که برنج هم یکی از همین مواد غذایی به شمار میرود. برنج های دودی، عطر و طعمی متفاوت نسبت به دیگر برنج های ایرانی را دارند و همین موضوع باعث شده تا طرفداران خاص خودش را داشته باشد.

برای مشاهده لیست برنج های دودی، به صفحه خرید برنج دودی در سایت فرشگاه خرید برنج مراجعه کنید.

11. برنج ندا

برنج ندا
برنج ندا به دلیل عطر و طعم کمتر، قیمت و همچنین تقاضا کمتری دارد.

برنج ندا هم جزو برنج های پرمحصول به شمار میرود که در استان مازندران کشت میشود. درواقع استان گیلان، منطقه مناسبی برای کشت برنج ندا نیست!

ظاهر برنج ندا، شباهت بسیار زیادی به برنج طارم دارد؛ همین موضوع باعث شده تا بسیاری از سودجویان از این شباهات ها، سواستفاده کنند و برنج ندا را به عنوان برنج طارم، به مشتریان بفروشند.

برنج ندا را با اسم برنج شمشیری هم میشناسند. این برنج، دانه بلند است و عطم و طعم کمتری در مقایسه با دیگر برنج های ایرانی دارد؛ همین موارد باعث شده تا قیمت کمتری هم نسبت به دیگر انواع برنج های شمال داشته باشد.

12. برنج کوهسار

شاید شما هم اولین بار باشد که اسم برنج کوهسار را میشنوید. ولی باید بدانید که کوهسار یکی انواع برنج مازندران است که فقط در مناطق سردسیر کشت و برداشت میشود. چون مقاومت بسیار بالایی در هوای سرد دارد.

حتی از زمان کاشت تا برداشت این برنج، فقط 65 روز طول میکشد که همین موضوع باعث شده تا از برنج کوهسار به عنوان برنج های زودرس اسم ببرند.

13. برنج عنبربو

برنج عنبربو
برنج عنبربو در استان خوزستان و ایلام کشت میشود و قد دانه های کوتاهی دارد.

شاید برای شما عجیب باشد اگر به شما بگوییم که برنج عنبربو در جنوب کشور کشت میشود! عنبربو یکی از انواع برنج جنوب ایران است که استان خوزستان کشت میشود و طرفداران زیادی هم دارد؛ البته ویژگی های برنج های شمالی، قطعا بیشتر از برنج عنبربو است. ولی باز هم به دلیل طعم و عطر متفاوت، طرفداران خاص خودش را دارد.

این برنج، دانه بلند نیست و حتی بعد از پخت هم شاید اندازه آن به 5 میلیمتر برسد.

همچنین بخوانید: نحوه تشخیص برنج هاشمی اصل

14. برنج خزر

برنج خزر
برنج خزر با تغییر ژنتیک ساخته شده و بهترین نوع آن در شالیزارهای مازندران کشت میشود.

برنج خزر هم به مانند فجر و شیرودی، جزو برنج های پرمحصول به شمار میرود که به صورت ژنتیکی به وجود آمدند. یعنی اینکه طبیعی نیستند و با ترکیب چند برنج دیگر، برنج خزر را به وجود آوردند. ظاهر این برنج ها، به شدت شبیه به برنج های صدری است؛ به طوریکه هر کسی نمیتواند تفاوت بین این دو برنج را تشخیص دهد.

اصلی ترین ضعف این برنج، مربوط به کیفیت پخت پایین آنها میشود که همین موضوع هم تاثیر به شدت زیادی بر روی تقاضای آن گذاشته. به طوریکه اکثر متقاضیان، صرفا به دلیل قیمت پایین، به سراغ خرید برنج خزر میروند.

15. برنج نیم دانه

برنج نیم دانه
برنج نیم دانه همان دیگر انواع برنج ها هستند؛ فقط به دلیل مقاومت کم، در کارخانه شکسته میشوند.

برنج های نیم دانه، درواقع همان انواع دیگر برنج ها هستند و دقیقا همان ویژگی ها را دارند. برای مثال، برنج نیم دانه طارم، دقیقا همان ویژگی های برنج طارم را دارد و هیچ تفاوتی بین آنها نیست. تنها تفاوت انها مربوط به اندازه آنها میشود.

همانطور که از اسم آنها مشخص است، برنج های نیم دانه، شکسته هستند که آنها را با اسم برنج شکسته هم میشناسند. برای مثال برخی از برنج های طارم (یا هر مدل دیگری) در طی مراحل مختلف، ممکن است که دچار شکستگی شوند (به دلیل مقاومت پایین برخی از دانه ها) که در نهایت و در مرحله الک کردن، این برنج های شکسته جدا میشوند و به صورت جداگانه فروخته میشوند.

درواقع برنج های شکسته یا نیم دانه، یک گزینه عالی برای مصرف خانگی هستند؛ چون قیمت کمتری دارند. ولی برای مهمانی یا جشن یا …. بهتر است که به سراغ برنج های غیر از نیم دانه بروید. نام دیگر این برنج، سرلاشه است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این برنج، پست برنج نیم دانه چیست را مطالعه کنید.

16. برنج حسنی

برنج حسنی
از این نوع برنج، فقط برای شیرینی استفاده میکنند.

برنج حسنی یکی از انواع برنج رشتی است که در منطقه تالش کشت میشود؛ ولی این برنج به دلیل چسبندگی زیادی که دارد، معمولا برای ساخت یکسری شیرینی از آن استفاده میشود. شیرینی هایی به مانند نان برنجی، رشته خوشکا و ….

17. برنج نعمت

برنج نعمت یکی از برنج های گمنام ایرانی است که البته گمنام بودن آن هم میتواند به دلیل کیفیت پایین آن در مقایسه با دیگر انواع برنج در ایران باشد. برنج نعمت یک برنج ژنتیکی است که با ترکیب دو برنج سنگ طارم و آمل 3 به وجود آمد.

اگر قصد خرید برنج نعمت را دارید، یادتان باشد که از لحاظ ظاهری، به شدت شبیه به برنج ندا هستند. تنها تفاوت آنها میتواند به بلندتر بودن طول دانه های برنج نعمت باشد.

انواع برنج خارجی

انواع برنج خارجی

هرچند که برنج های خارجی، واقعا به گرد پای برنج های ایرانی هم نمیرسند. ولی خب باز هم ویژگی های خاص خودشان را دارند؛ مثلا قیمت اکثر برنج های خارجی، کمتر از برنج های ایرانی است که خب قیمت کم آنها هم به دلیل کیفیت پایین آنهاست. در ادامه انواع برنج جهان را به شما معرفی میکنیم.

1. برنج باسماتی

برنج باسماتی
باسماتی یکی از انواع برنج هندی است.

متاسفانه یکی از انواع برنج خارجی که تقاضا زیادی هم در ایران دارد، برنج باسماتی است که یکی از انواع برنج های هندی به شمار میرود. کیفیت برنج باسماتی، به هیچ وجه قابل مقایسه با برنج های ایرانی نیست و واقعا کیفیت پایینی دارند. ولی یکسری ویژگی هایی دارند که باعث شده تا تقاضا زیادی را به دست بیاورند. برای مثال قیمت کمتر و نحوه پخت آسان تر نسبت به برنج های ایرانی.

همچنین بخوانید: تشخیص برنج اصل از تقلبی

2. برنج پاکستانی

برنج پاکستانی

برنج پاکستانی یکی از محبوب ترین انواع برنج در دنیا و مخصوصا در ایران است؛ این برنج ظاهری شبیه به برنج هندی دارد؛ به طوریکه شاید هر کسی نتواند تفاوت آنها را حدس بزند. قیمت برنج پاکستانی در مقایسه با برنج ایرانی، بسیار ارزان تر است و همچنین پخت راحت تری دارند. همین موضوع باعث شده تا اکثریت مردم که وضع اقتصادی مناسبی ندارند، به سراغ خرید این برنج بروند.

3. برنج جاسمین

جاسمین یکی دیگر از انواع برنج در جهان است و درواقع جزو برنج های تایلندی به شمار میرود. جاسمین جزو برنج های دانه بلند به شمار میروند که دانه های نسبتا شفاف دارند. هرچند که عطر و طعم برنج جاسمین، کمتر از برنج های هاشمی و طارم است، ولی باز هم عطر و طعم منحصربفردی دارد.

نشاسته این برنج، نسبتا زیادتر از برنج های ایرانی است. پس قبل از پخت، حتما آن را چند بار بشویید و بگذارید تا چند ساعت در آب و نمک استراحت کند.

برنج های جاسمین و کلا برنج های تایلندی موجود در بازار ایران، کیفیت لازم را ندارند؛ پیشنهاد میکنم که به سمت برنج های تایلندی نروید. برای اطلاعات بیشتر، پست عوارض برنج تایلندی را مطالعه کنید.

4. برنج سوشی

برنج سوشی
این نوع از برنج فقط در کشور ژاپن کشت میشود و به دلیل چسبندگی زیاد، معمولی برای سوشی استفاده میشود.

احتمالا شما هم در فیلم ها مشاهده کردید که سوشی های ژاپنی با یک برنج درست میشوند که چسبندگی خاصی دارند و از خودتان پرسیدید که نام این برنج چیست. درواقع همین برنج را با نام برنج سوشی میشناسند که در شالیزارهای ژاپن کشت و برداشت میشود. ولی صرفا فقط برای سوشی نیست و میتوان از آن به عنوان یک برنج ساده در وعده های غذایی نیز استفاده کرد.

5. برنج شفق

شفق یکی از انواع برنج است که با ترکیب دو برنج باسماتی و پاکستانی به وجود آمد. متاسفانه کیفیت خود برنج باسماتی و پاکستانی که در ایران وجود دارد هم کم است؛ چه برسد به برنجی که با ترکیب این دو به وجود آمده. واقعیتش تا برنج های ایرانی وجود دارند، پیشنهاد میکنیم که اصلا به سراغ خرید برنج های خارجی نروید.

6. برنج بمبا

برنج بمبا در ایران به ندرت پیدا میشود و حتی اکثر مصرف این برنج هم در اسپانیاست. اگر به تصاویر این برنج نگاه کنید، متوجه ظاهر گرد این برنج میشوید. معمولا این برنج یا در غذاهای سنتی استفاده میشود یا برای تهیه سالاد.

7. برنج آربوریو

دانه های برنج آربوریو ریز و نسبتا گرد هستند. آربوریو برنج محبوب نزد مردمان کشور ایتالیا است؛ به طوریکه اکثریت مردم، از این برنج استفاده میکنند و حتی در پخت یکسری غذاهای ایتالیایی هم از برنج آربوریو استفاده میکنند.

8. برنج سیاه

برنج سیاه

برنج سیاه یکی از منحصربفردترین برنج های حال حاضر در سراسر جهان است؛ این برنج حتی به دلیل ظاهر سیاه رنگی که دارد، به برنج ممنوعه هم معروف شده؛ البته این برنج را با نام برنج چینی هم میشناسند.

اکثر کشت این برنج در منطقه شرق آسیا انجام میشود که باز اکثریت کشت آن در شرق آسیا، مربوط به کشور چین میشود. این برنج، بعد از پخت هم رنگ سیاه (بنفش تیره مایل به سیاه) را حفظ میکند و تغییر رنگ نمیدهد.

9. برنج کالیجیرا

ظاهر این برنج، شباهت زیادی به برنج باسماتی دارد. در حال حاضر، این برنج فقط در کشور هند کشت میشود و درواقع از آن به عنوان یک برنج جایگزین برای باسماتی اسم میبرند.

انواع برنج اصفهان چیست؟

فقط یک برنج در شهر اصفهان کشت میشود که آنهم برنج لنجان نام دارد. دلیل نامگذاری این برنج به لنجان هم مربوط به منطقه ای میشود که برنج در آن کشت میشود. (شهرستان لنجان)

انواع برنج ایلام چیست؟

برنج عنبربو که در بالا معرفی کردیم، اولین بار در استان ایلام کشف شد و سپس به استان خوزستان هم رسید.

انواع برنج لرستان چیست؟

جالب است بدانید که لرستان سابقه 30 ساله در کشت برنج را دارد؛ در حال حاضر برنج دورود، بهترین نوع برنجی است که در استان لرستان کشت میشود. حتی خیلی از مردم هم همین برنج دورود را با اسم برنج لرستانی میشناسند.

انواع برنج ایرانی در کجای کشور کشت میشوند؟

بهترین انواع برنج ها، در مازندران و گیلان کشت میشوند. ولی استان های دیگری به مانند ایلام، اصفهان، فارس، خوزستان، گلستان و کهگیلویه و بویراحمد هم در زمینه کشت برنج، فعالیت دارند.

بهترین کشت برنج ایرانی در کجاست؟

قطعا و بدون شک، استان های مازندران و گیلان.

مازندران و گیلان، با مشکلات کمبود آب مواجه نیستند و از سمت دیگر، آب و هوای فوق العاده و زمین های حاصلخیز، توانستند این مناطق را تبدیل به بهترین مناطق برای کشت برنج ایرانی کنند.

همچنین بخوانید: تفاوت برنج گیلان با مازندران

آیا میتوان از روی ظاهر برنج ایرانی بودن آن را تشخیص داد؟

اکثر آنها را بله، میتوان از روی ظاهر تشخیص داد. برنج های ایرانی، به صورت یکسدت هستند. به اینصورت که اگر شما یک مشت از آن را در دستان خودتان بریزید، باید بیش از 90 درصد دانه ها در یک اندازه باشند.

هرچند که روش های بسیار زیادی برای تشخیص برنج ایرانی وجود دارد؛ ولی همین یک روش میتواند در اکثر مواقع، به شما کمک کند.

آیا مصرف برنج کشت دوم برای سلامت ضرر دارد؟

به هیچ وجه! هر کسی که به شما گفت که برنج های کشت دوم برای سلامت ضرر دارد، بدانید که هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارد! برنج کشت دوم نسبت به کشت اول، دارای کیفیت بیشتری هستند و حتی اکثریت تقاضاها در حوزه برنج هم مربوط به نوع کشت دوم برنج ها میشود.

جمع بندی

همانطور که در بالا هم به شما گفتیم، نام انواع برنج ها بسیار بیشتر از این موارد است؛ به طوریکه حتی میتوان یک کتاب از انواع نام برنج و معرفی آنها آماده کرد. در کل در این پست ما سعی کردیم تا شما را با انواع برنج های مطرح در ایران و جهان معرفی کنیم. اگر هر سوالی درباره این مقاله داشتید، میتوانید از قسمت کامنتها برای ما ارسال کنید.

دانلود فایل PDF پست انواع برنج

اگر به هر دلیلی، وقت مطالعه این پست را نداشتید، میتوانید فایل پی دی اف این پست را دانلود کنید و در زمان مناسب، آن را مطالعه کنید.

دانلود فایل PDF

منبع: ویکی پدیا

author-avatar

درباره ابوالفضل قلی نژاد

من ابوالفضل هستم و بیش از 5 ساله که در زمینه سئو فعالیت میکنم. در حال حاضر، سایت خرید برنج یکی از پروژه هایی است که مسئولیت سئوش رو به عهده دارم. امیدوارم که تجربه خوبی از این سایت داشته باشین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *